duminică, 21 noiembrie 2010

Prima din an

ok, pentru ca nu am mai scris de foooarte multa vreme am chiar o gramada de chestii pe care as vrea sa vi le spun dar imi e foarte lene + ca abia ce m-am trezit:-j. De o perioada de timp (cam un an adica) simt nevoia sa dorm dupa-amiaza , pur si simplu mi se inchid ochii. Asadar , asa cum cel mai sigur stie toata lumea a inceput scoala ( chestie inutila in aceasta perioada de timp  ). Si avand in vedere ca nu mai facem mate , fizica , chimie si nici biologie trebuia sa ne umple orarul cu altceva , ca doar nu stateam si noi chill..Si una din materiile noi aparuta este Structuri Gramaticale . E destul de dragut si deocamdata destul de usor pentru caaa facem ceva de genu: ''despartiti in silabe cuvintele: bla bla bla''. Si chiar din prima ora profa a fost o draguuuta :X si e smecherie curata:X Asa , deci vorbeam despre ce o sa se intampla in cadrul acestei ore , ce o sa scriem , ce o sa ''invatam'' si am ajuns la ce fel de caiete ar trebui sa folosim . Atunci profa zice asa , calma: ''mai , ar fi bine sa aveti din alea studentesti sa le aveti 2 ani . Bine , marimea nu conteaza ..'' atunci noi am cam bufnit in ras :))) profa nu prea intelegea..intr-un final si-a dat seama si a continuat: '' marimea chiar nu conteaza dar adevarul e ca daca e mai mare e mai comod . De caiete vorbesc mai ''. Si noi bineinteles ca tot la caiete ne gandeam :)))
apoi , dupa ce ne-am mai pototlic( atat noi cat si profa) din ras a zis ceva gen: de obicei predau gramatica:)) Oo Oo:)))
Pe la sfarsitul orei deja ne-am amintit ca nu ne prezentasem .Si cica : voi stiti cum ma numesc? Noi : daaa...nuuu.profa: Nici nu trebuie sa stiti , eu sunt aia de structuri si voi aia ai lu' Ardelean =))) noi: whaaaat?


Si astazi , dupa bal adica , a venit la prima ora cu hormonii in cap:))) Nu  aputut sa spune decat : vai , ce mici era dansatorii aia :-j Vai ce as fi vrut si eu sa tiiiip !:))) La inceput am crezut ca face caterinca , acum am niste dubii:)))

wishlist

ok guys , mi-am facut wishlist la TU.RO  pentru ca imi doresc ( am zis! ) niste chestii pe care le au ei acolo  si mie nu imi mai ajunge alocatia ca deja mi-am cumparat un kilogram de fond de ten ca sa fiu bine , sa nu fiu rau.
Sper sa va fie mila de o sarmana ca mine ( bai si ma cheama si Maria ) si sa imi daruiti o cana pt. hugs nelimitate de dimineata sau suportul de cutite pentru mama mea , poate asa nu o sa mai fie concentrata la lipsa mea din bucatarie , sau tricoul ala pentru ca nu vreau sa fiu singura si de revelionul asta:)) dar si dopul de cada ( prin simplul fapt ca ma cunoasteti veti intelege de ce.) Calma?!

Cadouri


De aici le cumperi :wishlist

detalii la sursa  .