sâmbătă, 26 septembrie 2009

cat costa incultura?

E foarte iefina! E foarte ieftina pentru ca se geseste peste tot: la televizor sub infatisarea emisiunilor lui Mihai Morar sau Dan Capatos,in ziare unde aveam pagini intregi despre faptul ca devastator de frumoasa Alina Plugaru nu mai face filme porno sau pe internet. Unul din cele mai vandute ziare din Romania este celebrul Can Can , ziar care face destul profit pentru a angaja tot mai multi oameni imbecili,capabili de orice. Nu as fi scris asta daca nu s-ar fi intamplat ceva ce ma deranjeaza cu adevarat din postura mea de copil.
   Acum cateva zile acest ziar,Can Can , a difuzat niste imagini in care era sotia lui Sorin Ghionea cu un alt barbat. Am putea spune: neneee ,si-a cautat-o! Dar nu! Filmul era din vremea cand sorin nu isi cunoscuse inca nevasta, deci nu il insela.Care e problema mea? Sunt om, sunt copil, viitoare femeie. Voi cum v-ati simti daca ati merge la scoala si v-ar zice colegii: bai, mi-a zis mama ca maica-ta a aparut cu altii, mama ta e o panarama!
 As vrea sa intreb ''jurnalistele'' de la acest ziar de toata jena cum s-ar simti daca sotii lor ar vedea un film de cand erau ele mici? Eu daca as fi sotul vreuneia dintre ele as baga divort! Nu as putea sa traiesc langa o persoana fara pic de logica, fara pic de minte...
  Nu il cunosc pe Sorin,nici nu stiu cum arata si nu am retinut la ce echipa joaca dar sunt impresionata de locul unde se afla jurnalismul in Romania si propun sa ne caram toti de aici,iar in locul nostru sa vina toate carpele care sunt si pe afara.Astfel s-ar simti si Sexy braileanca fericita si in largul ei.

6 comentarii:

Adi spunea...

Ca e ieftina sau scupa, prostia se vinde si e foarte amuzanta, de cele mai multe ori ;))

The Fat One spunea...

Niciun ziar nu mai relatează ceva ce să merite citit de un om care are câtuşi de puţină cultură. Tocmai de asta am renunţat de mult la presa scrisă, că promovează "vedete" gen Nikita, Naomi şi alţi găozari ce fugăresc faima şi nu se sfiesc să facă orice ca s-o aibă.

julie spunea...

si totui,nu putem face nimic?

The Fat One spunea...

Ba da, putem să stăm şi să înghiţim, pentru că marea majoritate adoră "ştirile" de genu'.

Ştef spunea...

În primul şi în primul rând, aia e o curvă. Nu există aşa ceva ca "fake" când vorbim despre un film. La o poză da, dar la un film, ba. Nu cred că s-a strâns o echipă de profesionişti în efecte speciale pentru a putea face acest "fake". E clar pt cineva care ştie cât de cât cu ce se mănâncă domeniul şi clar ca lumina zilei pt cineva care e peste medie. Cu alte cuvinte, e o curvă.
În al doilea rând, calitatea dă de gol data în care a fost montat filmul şi se pare că ar fi unul recent, dar asta nu mă interesează.
În ultimul rând, toată lumea are dreptul să-şi spună părerea, iar atâta timp cât nu există temei de calomnie înseamnă că cel vizat acceptă cele întâmplate. Indiferent de ziar (Cancan nu e ziar, e tabloid, diferenţă de la cer la pământ), redactorii au voie să-şi spună părerea sau investigaţiile. ;)

PS: Cancan e de căcat, dar asta e partea a 2a.
Cheers

julie spunea...

uhh...