luni, 28 septembrie 2009

because of it

Pentru ca imi e foarte dor de zilele de vara, vreau sa-mi amintesc zilnic de ele:D Tin sa-mi multumesc pentru ca am facut poze :)



                     


                                                                                                      
p.s:mama asculta azi Music Chanel=)))))

sâmbătă, 26 septembrie 2009

cat costa incultura?

E foarte iefina! E foarte ieftina pentru ca se geseste peste tot: la televizor sub infatisarea emisiunilor lui Mihai Morar sau Dan Capatos,in ziare unde aveam pagini intregi despre faptul ca devastator de frumoasa Alina Plugaru nu mai face filme porno sau pe internet. Unul din cele mai vandute ziare din Romania este celebrul Can Can , ziar care face destul profit pentru a angaja tot mai multi oameni imbecili,capabili de orice. Nu as fi scris asta daca nu s-ar fi intamplat ceva ce ma deranjeaza cu adevarat din postura mea de copil.
   Acum cateva zile acest ziar,Can Can , a difuzat niste imagini in care era sotia lui Sorin Ghionea cu un alt barbat. Am putea spune: neneee ,si-a cautat-o! Dar nu! Filmul era din vremea cand sorin nu isi cunoscuse inca nevasta, deci nu il insela.Care e problema mea? Sunt om, sunt copil, viitoare femeie. Voi cum v-ati simti daca ati merge la scoala si v-ar zice colegii: bai, mi-a zis mama ca maica-ta a aparut cu altii, mama ta e o panarama!
 As vrea sa intreb ''jurnalistele'' de la acest ziar de toata jena cum s-ar simti daca sotii lor ar vedea un film de cand erau ele mici? Eu daca as fi sotul vreuneia dintre ele as baga divort! Nu as putea sa traiesc langa o persoana fara pic de logica, fara pic de minte...
  Nu il cunosc pe Sorin,nici nu stiu cum arata si nu am retinut la ce echipa joaca dar sunt impresionata de locul unde se afla jurnalismul in Romania si propun sa ne caram toti de aici,iar in locul nostru sa vina toate carpele care sunt si pe afara.Astfel s-ar simti si Sexy braileanca fericita si in largul ei.

luni, 21 septembrie 2009

Ciorba de fasole

Am revenit. Am un ochi la televizor,pe Travel&Living evident, acum e Miami Ink. Imi plac tipii astia, imi place tot ce e pe T&L. Ma gandeam intr-o zi cum ar fi sa fac eu parte din familia Gosellin, cat de greu le e probabil parintilor dar si copiilor.Eu am zis ca nu as suporta sa am o sora dar daca as avea in 2 de aceiasi varsta cu mine si altele 2 mai mari?
 Zilele astea am avut o gramada de idei dar niciun chef sa le pun in practica. Nu ma simt in stare sa scriu mai mult de cateva fraze desi stau la fel d emult timp ca in vacanta in fata monitorului. Ma simt ca o leguma.Poate din cauza ca in una din zilele saptamanii trecute m-am dat cu tzeasta de banca din cauza plictiselii, in alta zi am inceput sa plang din acelasi motiv si sambata am zacut.Deci am avut niste zile de cacao .
 Imi e sincer dor de iubitele zilede vara,de perioada dinainte de ziua mea si cea de dupa,mi-e dor de luna petrecuta la Constanta,mi-e dor sa rad!

miercuri, 16 septembrie 2009

despre toamna,scoala si altele

well...a inceput teoretic toamna.frunzele cad...bla bla bla....ce frumos a fost!:))din nefericire a inceput si chinul scoala:Dmotivele pentru care nu am vrut sa se intample acest lucru sunt:
  • temele
  • invatatul
  • trezitul devreme
  • unii colegi
  • scoala
  • profii
  • notele
  • sistemul infect
daaar e si o parte buna la scoala:xxl pauzele si ora de engleza:)

ei bine..se vede ca nu am inspiratie sau chef de scris?

miercuri, 2 septembrie 2009

back

De fapt sunt acasa de mai multe zile.Am fost 3 saptamani la mare si tot ce pot spune e :rau...dar ma asteptam la mai rau.Pe autostrada nu e aglomeratie frateee,daca stii unde sa te duci sunt curate si plaja si apa,daca stiii unde sa mananci sunt preturi bune! Evident ca e mizerie la Mamaia sau Costinesti ca acolo e toata omenirea.
ps:Costinesti e de cacao!!!