luni, 16 noiembrie 2009

descriere

Foarte putini oameni pot ajunge la inima ta, insa atunci cand au reusit sa faca asta primesc de la tine toata dragostea. Esti sincer/a in tot ceea ce faci. Iti plac prieteniile de lunga durata deoarece investesti foarte multe sentimente in ele. Uneori esti rusinos/rusinoasa.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cu rusinea mori de foame.

julie spunea...

:))corect. dar la mine rusinos inseamna primele 2 secunde

blogul meu spunea...

Buna ziua ,

Va intereseaza un link exchange cu http://www.jocurias.com ?
In schimbul unui link pe site-ul dvs, eu va adaug un link pe http://blogjocuri.wordpress.com si pe pagina de link-uri a site-ului meu ( http://www.jocurias.com/links.php ) .

Link : http://www.jocurias.com
Titlu : jocuri noi
Descriere : jocuri noi

sau

Jocuri noi

Astept un raspuns, fie pozitiv, fie negativ.
Daca sunteti de acord , va rog sa imi trimiteti titlul site-ului si link-ul site-ului dvs , pt a-l adauga. ( catalin.timofte7@gmail.com )

Imi cer scuze daca am deranjat !

Multumesc,

O zi buna !

Chuy spunea...

Faza cu rusinos/rusinoasa e o "calitate" generala la romani. Cand spun generala ma refer la 70-75% pt ca, asa cum prostia e avutia nationala a romanilor, asta atrage dupa sine multe.. rusinea incepe in scoli, din incapabilitatea dascalilor sa predea ceva ca lumea si de teama ca atunci cand vor vorbi in public(e.g. ascultat) vor fi articulati, sau se va rade pe seama lor.
Daca vrei sa mai vorbim... YM! : chuy_deva

Anonim spunea...

ma cam regsesc in ceea ce spui, numai ca eu cu timpul am invatat ca uneori "a investi sentimente", e sinonim cu "a te da cu capu' de pereti". si e un feeling destul de nasol...

P.S: dragut blog:D