luni, 9 noiembrie 2009

Gripa porcina

Pai am zis de la inceput ca toata treaba e absolut regizata.Stiam ca e o micsorare a numarului populatiei, sau ma rog, e o chestie pornita din SUA desigur. In fine, eu cred ca e putin mai grav decat gripa obisnuita daaaar si aceasta poate deveni grava daca nu e tratata.

Astazi, m-am dus si eu ca tot omul la scoala. Atunci am observat ca banca din spate tusea ca naiba + ca domnisoara Cristina e racita de 3 saptamani!!! M-am dus frumos cu Andra sa ne luam masti, apoi i-am dat si cristinei una pt. o mai buna protectie proprie:) Bai frate, se uitau unii la noi de parca eram gripa porcina in persoana si ne plimbam pe acolo...Apoi una cica: da' voi sunteti bolnave?:O:O
Raspuns: nu. nu am nici pe naiba inca..(problemele la cap nu se pun).

Apoi profii faceau: voi sunteti racite? Nu, nu suntem racite. stii te protejezi cu masca, nu te vindeci..

8 comentarii:

Grațiela spunea...

Asa eram si noi vazuti la inceput si... cu timpul exact cei ce radeau de noi au ajuns sa poarte! Sa nu uitam totusi ca avem de-a face in aceasta perioada si cu gripa de sezon... deci tot este utila orice forma de protectie! ;)

Alexandra-Ioana Bohan spunea...

Pentru că ne-au amânat balul de Halloween, noi ne-am revoltat şi ne-am cumpărat cu toţii măşti pe care le-am purtat o zi întreagă. Şi, binen’eles, atitudinea critică s-a manifestat tot din partea celor din marea masă care au început să râdă de noi ca apoi, de a doua zi, să mai apară şi alţii cu mască pe la şcoală. Na, ce să-i faci? Fiecare cum poate şi cu cât îl duce mintea.

Şi da. Pe undeva e foarte regizată chestia asta. Pură economie şi nimic mai mult. Dar, ce să-i facem.. ? Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul!

Anonim spunea...

Gripa porcina a fost lansata doar ca sa mai taie din avantul McDonalds-ului. :))

Chuy spunea...

In primul rand mi-e si mie destul de clar ca e regizata toata treaba.. doar ca oamenii nici nu au inteles ce inseamna cu adevarat gripa asta, si panica creeaza mai multa isterie decat gripa in sine, dar nah..ce sa ii ceri romanului?

allé spunea...

Spune-le domnisoarelor din banca din spatele tau ca daca sunt racite ar fi bine sa stea ACASA, nu sa vina la scoala. Nu numa pt bine lor, ci si al tau si al celor din jur.
:-B
ca si chestie.

julie spunea...

chuy @ daca ii spui unui roman ca vor veni toti americanii in Romania pun pariu ca te va crede..

alle@ problema e ca ar pierde distractia de dupa ore:)

anonim@ cu cea mai mare placere:)

Anonim spunea...

Salut sunt mihai tin iti multumim ca sustii spune nu drogurilor deja am adaugat linku tau la sustinatori multumim si felicitari pentru blog sarut mana daca vrei sa intri in campanie adauga idul de mesenger spunenudrogurilor ok multumesc inca odata si gripa porcina daca tot era vorba am vazut la cineva pe blog o masca cu nas de porc arata misto serios o sa imi aduc aminte unde am vazuto ok o zi buna la toti va felicit pe toti vizitatori in pe mine ma felicit:))

Mitza_003 spunea...

Asa zisa gripa porcina a fost creata intr-un laborator din State. Motivul este unul pur economic, atat.