sâmbătă, 6 martie 2010

how to be ...

Sau cum sa fii prost.
Poevestea e relativ simpla: ea sta cu sor-sa in chirie si vecina de jos face crize. De ce? Din motive idioate cum ar fi: inundatie, galagie. Cica astea 2 cheama in fiecare seara cate 20 de persoane sa faca baie in dusul lor , matura in casa si pun gunoiul in chiuveta si isi fac necesitatile in sifon.Dar asta nu e de ajuns! Acum cica se plimba toata noatea cu liftul ( normal , ca ele nu vor sa doarma si nici alta treaba nu au) pentru ca nu se duc la scoala si stau toata ziua acasa. Mai mult , problemele existentiale ale vecinei sunt: fetele nu invata si sunt maritate. Adica ce o doare pe ea ca astea vor sa ramana repetente? Sau ca vor sa isi distruga adolescenta si sa se marite? Ce , vrea si ea? Tipa asta e disperata si are auzenii. Eram eu personal la ele acasa o data cand Suzy a venit si  ainceput sa urle ca facem galagie. Si jur ca nu ne miscasem.
In fine , Cristina si sor-sa au trecut peste istericalele ei si nu au mai bagat-o in seama dar ea a trecut mai departe. Fiind contabila la noi in liceu a facut galagie pe la directoare si doamnele au chemat-o pe Cris la dansele in birou si au asistat la un moment penibil cand Suzy o jignea . Adica gen: curva , fufa , panarama , proasta, vagaboanda. Si doamnele directoare nu au zis nimic. Ba mai mult , i-au permis femeii sa meraga in clasa la sora-sa si sa faca tumbe si matanii pe acolo. dar si sa o ameninte pe Cristina cu exmatricularea pe motiv ca : ea e cea mai importanta din scoala si face ce vrea!
Si nici cand au venit parintii la scoala situatia nu s-a imbunatatit. Directoare a a spus simplu ca trebuie sa se mute. Ca? Adica sa ma mut eu ca e tipa nebuna , nu? Hai zau!
Mie una nu mi se pare corect si nu cred ca s-a mai intamplat pe undeva.

2 comentarii:

Kiddie spunea...

Ştii?
eu încă sunt şocată...

elly spunea...

ce prostie:|