joi, 25 martie 2010

happy b'day!!!!!!!!

Azi implineste asta micu ' 1 anisor! Exact acum un an , intr-o zi de miercuri , vorbeam cu Anc's despre cum ne-am face noi blog. Si ne-am hotarat sa punem planul in aplicare de cum ajungem acasa , doar ca eu am fost mai hotarata iar ea inca se mai gandeste probabil.Tin minte ca in primul meu post am zis ca vreau sa ii dau niste lepse...In fine, De atunci mi-am facut o gramada de prieteni cum ar fi Unguru'  , Chuy , Mitza ,Verdeata, sau Iulia . Am reusit si sa imi aduc o colega in ''lumea bloggerilor'' , pe Ramonel moaca de copchil . Dupa ceva vreme am inceput sa citesc si blog-uri cunoscute :Mihai Bendeac , Cabral ,VisUrat ,Tvdece si desigur Mircea Badea.
Pentru anul viitor imi doresc sa cresc mare , sa imi fac de 2 ori mai multi prieteni , sa nu imi mai fie asa de lene si nici asa de rau , sa imi pun toate ideile in randuri si sa nu le mai pierd.Mai vrea sa am mai mult timp sa citesc bloguri deja ''asezate'' si sa intru in contact cu autorii lor.
 
ps: Ii uitasem pe Bad pitzy si Coca Boss  :)
pps: felicitarile , masa si dansul se tin pe id-ul meu =))

marți, 23 martie 2010

temperament

Tipul de temperament care se potriveste cel mai bine personalitatii mele este cel sangvinic.Sunt o persoana extrovertita, uneori instabila emotional ca orice om de altfel.Cred ca este normal sa am atat stari de fricire cat si de tristete.Energia mea ii ''imbolnaveste'' pe ceilalti dar pot fi adusa foarte usor intr-o stare generala proasta atunci cand cei de langa mine se simt rau.In general sunt voioasa , vesela. Pentru ca sunt mica de statura simt de multe ori nevoia sa gesticulez.Astfel ma simt auzita , inteleasa si alaturi de mimica simt sensul cuvintelor mai bine definit. Inca de cand eram mai mica am fost inconjurata de oameni straini si copiii de varsta mea , fapt ce m-a ajutat cu limbajul si comunicarea.Astfel nu am probleme in a-mi face cunostinte noi si nici in a socializa.Sunt optimista si mereu in cautare de ceva nou pentru ca ma plictisesc repede de orice.Sunt foarte rasfatata si obraznica uneori , mai ales cu familia. Cateodata am tendinta sa vorbesc foarte mult si sa devin obositoare. Imi place sa fiu in centru atentiei deoarece cred ca am multe lucruri de spus , dar si pentru ca simt nevoia sa vorbesc des cu cei apropiati. In relatie cu cei mai putin apropiati sunt sacaitoare si imi place s ale scot in evidenta defectele. Nu am logica la lucru ci sunt oarecum haotica.Sunt foarte suparacioasa desi imi place sa glumesc. Tind sa ii tin aproape pe cei mai slabi decat mine pentru ca ii pot manipula mai usor. Imi place sa fiu vocea din spate uneori , atunci cand nu sunt sigura de un lucru dar vreau totusi sa il incerc.In relatiile sentimentale sunt nestatornica si uneori am impreasia ca tin la mai multe persoane in acelasi fel si cu aceiasi intensitate.

luni, 15 martie 2010

Leapsa

Pick Your Artist:
Romania: E.M.I.L / bitza / salam=))
From abroad: Beyonce =))

Are you a male or female?
female 100%

Describe Yourself
almost a normal teenager

How do you feel?
tired and boring

Describe where you currently live:
a nice home
J ( hate it actually)

If you could go anywhere, where would you go?
china because i wanna eat a chinesse =))

Your favorite form of transportation:
car :P

Your best friend?
Hopefuly Madi.

You and your best friend(s) are:
a...friends :-?

What’s the weather like?
summer nights weather

Favorite time of day:
afternoon

If your life was a TV show what would it be called?
get bored and pay for it.

What is life to you?
life ..actually sucks:D

Your fear:
death

What is the best advice you have to give?
live your life !

Thought for the day:
i don’t wanna get uuuup!

My motto:
let’s have some fun !

luni, 8 martie 2010

euro-partz


Ok , dupa umila mea parere melodia e un mare shit. Nu se intampla nimic , nu e nimic demn de un concurs de nivel international.
Adica aia 2 se duc si stau acolo la niste orgi legate de o chestie hidoasa din plastic transparent.. S-au pus acolo pe scaune si gata. Ala e show , ma?
Tipul ala (habar am cum il cheama) arata ca un gay strans de coa*e ( chiar mai rau decat Keo :O) , si  canta la fel;).Paula m-a dezamagit profound.Parca nu mai avea vocea ei , parca era prea craonita. Poate era de la tip dar oricum..
Deci , nu ma astept la vreun mare kkt pe bat nici anul asta. Daca nici cu maneaua de anul trecut nu am facut treaba , atunci nu stiu ce sa mai zic)

sâmbătă, 6 martie 2010

how to be ...

Sau cum sa fii prost.
Poevestea e relativ simpla: ea sta cu sor-sa in chirie si vecina de jos face crize. De ce? Din motive idioate cum ar fi: inundatie, galagie. Cica astea 2 cheama in fiecare seara cate 20 de persoane sa faca baie in dusul lor , matura in casa si pun gunoiul in chiuveta si isi fac necesitatile in sifon.Dar asta nu e de ajuns! Acum cica se plimba toata noatea cu liftul ( normal , ca ele nu vor sa doarma si nici alta treaba nu au) pentru ca nu se duc la scoala si stau toata ziua acasa. Mai mult , problemele existentiale ale vecinei sunt: fetele nu invata si sunt maritate. Adica ce o doare pe ea ca astea vor sa ramana repetente? Sau ca vor sa isi distruga adolescenta si sa se marite? Ce , vrea si ea? Tipa asta e disperata si are auzenii. Eram eu personal la ele acasa o data cand Suzy a venit si  ainceput sa urle ca facem galagie. Si jur ca nu ne miscasem.
In fine , Cristina si sor-sa au trecut peste istericalele ei si nu au mai bagat-o in seama dar ea a trecut mai departe. Fiind contabila la noi in liceu a facut galagie pe la directoare si doamnele au chemat-o pe Cris la dansele in birou si au asistat la un moment penibil cand Suzy o jignea . Adica gen: curva , fufa , panarama , proasta, vagaboanda. Si doamnele directoare nu au zis nimic. Ba mai mult , i-au permis femeii sa meraga in clasa la sora-sa si sa faca tumbe si matanii pe acolo. dar si sa o ameninte pe Cristina cu exmatricularea pe motiv ca : ea e cea mai importanta din scoala si face ce vrea!
Si nici cand au venit parintii la scoala situatia nu s-a imbunatatit. Directoare a a spus simplu ca trebuie sa se mute. Ca? Adica sa ma mut eu ca e tipa nebuna , nu? Hai zau!
Mie una nu mi se pare corect si nu cred ca s-a mai intamplat pe undeva.

luni, 1 martie 2010

perle reloaded


Because perle # 1 a avut succes venim si cu perle # 2 , nu de alta dar ca sa avem o continuitate pentru ca vor mai fi si alte variante ( ce mai gagica , ce bucaticaaaaa) =))

So era 10 b la ora de geografie. Lume plictisita , Cristina Mira era (probabil ) singura concentrata , hai sa zicem si prima banca de la fereastra. Asa , cezar cu vesnica lui problema  datorata cica profei ( stiti voi , problema aia…) si noi cu chef de ras. Ajunsesem pe la nu stiu ce materiale de constructii si profa intreaba cum se obtine marmura. Toti se gandeau , incercau , ah..parca isi aminteau cand cezar zice incet dar cat sa aud eu :’’se fierbe’’. Pe mine ma bufneste rasu’ si zic putin mai tare ( din cauza rasului) :’’se fierbe!’’. Ok , toti erau pe jos de ras si ma intrebau cum am putut sa zic asa ceva.:)) profa zambeste putin ( dar nu prea mult) si continua despre argila ca despre marmura s-a rezolvat.
Profa:’’ si la ce se foloseste argila?’’
Eu dupa un moment de gandire intensa : la reumatism?=)))

Din seria ‘’ de la diri adunate’’:’’ tre’ sa aveti simtu limbi!!’’
Sau catre cezi :’’ ma maidanezule!=))

Profa noastra de franceza e o doamna foarte..expresivaJ) si uneori seamana cu Virinel :D .Obisnuieste sa ne puna porecle gen: la tante , chouchou ( me ) sau :’’tu zapacita simpatica ce esti’’ ( Andra). Si mai trebuie sa zic ca doamna Maxim ( am zis) crede ca toate cuvintele din romana provin din franceza , adica avem si noi lingurision, furculision…ah, si profa ne zice zilnic: sa mergeti sa vedeti Roma , sa mergeti sa vedeti Paris , sa mergeti sa vedeti Khjgjydgckw , MERGETI SI VEDETI LUMEA!!!  Si noi suntem gen: ah , acu’ sau mai tarziu?


O zi de luni sau joi , o alta ora plictisitoare de fizica venea. Ne pregateam emotional pentru ora de cascat profesionist cand ne-am dat seama ca proful intarzie. In mod sigur ceva se intamplase, ceva ce trebuia descoperit la timp pentru ca altfel era posibil ca lumea sa fie spulberata. Dar spre fericrea noastra usa s-a deschis si ‘’tudorica’’ a intrat.
Ramona: domn professor daca mai intarziati nu mai vorbesc cu dumneavoastra’’
Proful: haha, sa te vad ca tu nu poti sa taciJ)’’
Noi: K
Tot la o ora de fizica vine Adriana grabita , dupa ce intarziase  cam 30 de minute probabil , saluta proful  , se aseaza in banca , rasufla usurata ca a ajuns , se gandeste la ceva 2 fractiuni de secunda si exclama:’’ state stateeeeeeee’’! da , noi nici nu am rasJ))

Si acum Cristinaaaaa , pai ce , credeai ca scapi? Dupa ce se certase ‘’ca la usa cortului’’ si dupa ce ii spusese niste chestii verde in fata unei doamne , intra Cristina in clasa infipta , decisa iremediabil sa se aseze in banca si probabil vazand negru in fata ochilor (zic asta pentru ca nu a vazut ca incepusem ora si ca proful e in clasa). Insa la jumatatea drumului datorita privirilor noastre se intoare spre tabla si zise pe un ton militaresc: BUNA ZIUA DOMN PROFESOR!
La care proful ii raspunse calm : ‘’buna  ziua , cristina! S-a intamplat ceva?’’

Vineri dimineata la ora de romana au fost cele mai multe perle pe metru patrat. Noi era adormiti si satui de viata asta dura , dupa ce de la prima ora cam chiulisem. Profa de romana se chinuia sa ne faca sa scriem sau sa raspundem la cateva intrebari. Noi cu capetele pe banci cand profa , nervoasa oarecum incepe sa ne imite si asezandu-se cu capul pe catedra zicea:’’ asa se sta , ma? Asa se sta? Pai ce ar fi sa stam toti asa? Noi ne trezim brusc si o auzim: ‘’hai baieti! Sa va aud! Dinu , ti-a placut cartea? Ia povesteste!’
Dinu: maitreyi se culca cu ala…si daca se iubeau asa de mult nu se marita cu floraru’’
Profa: vai! Cum , ma? Ia spune tu , Stefan!
Steve: dupa ce maitreyi s-a daruit floraruluiJ)
Profa: Sunteti obsedati de florar! Perversilor! Asta a fost o dragoste cu nabadai…
Apoi profa a inceput sa predea , si a predate cam repede asa ca Miki a inteles :’’ un personaj lichid’’, si a si repetat asta’’J)

Ah , si la o ora de religie avea de invatat poruncile sau fericirile sau orice are 10 puncte. Spun unii cateva (normal toti de la 1 ca pe asta o stiau cel mai bine) cand Johnny Popa se ridica si zice gesticuland salbatic: EU SUNT Domnul Dumnezeu!!!!!! Pana si profu a ramas mut pentru cateva clipe crezand poate ca tipul e un obsedatJ)


Profa de Latina printre Caesar , Brutus si altii i-a zis Cristinei ( gurita) :’’ fata , abstinenta dauneaza!!’’ Asta a fost chiar duraaaaaaaa.


Asa , eram noi in pub cand vine si Andra si bea un shot. Cei de la bar fiind profound impresionati de volumul gatlejului ei i-am mai dat unul gratis.Cand am vazut am vrut si noi doar ca nu auzeam pana la andra asa ca l-am chemat pe Sandel si i-am zis clar : vreau si eu 3 d’alea , orice ar fi! Nici nu a ras=))