miercuri, 17 iunie 2009

Despre droguri

Azi o să vorbesc despre droguri dar nu în felul ăla ţepos.Nu vreau să spun că nu trebuie să consumi pentru că fac rău,sau că e ruşine să faci aşa ceva.Nu o să fiu ca bunica şi să zic că,dacă ei au supravieţuit fără,putem şi noi.Se ştie că şi Herodot folosea cânepa pentru mirosul său îmbătător aşa că nu sunt o mare descoperire.


Atunci ce o să zic?-că nu e nici ruşinos,nici altfel decât prostesc să consumi droguri.Sincer,unii consumatori mi se par bolnavi psihic.Cum să iţi provoci tu singur o durere şi să zici că e o plăcere?

Sunt droguri care necesită înţeparea venelor.Da...dacă te duci la spital te smiorcăi o ora până iţi face o asistentă o amarîtă de injectie,nu?Dar tu te duci ca boul/vaca şi te injectezi cu seringi folosite şi de restul turmei,pline de microbi,normal!

Mai sunt droguri care se fumeaza.Ah...niciodata nu am fost de acord cu persoanele care fumeaza iarba in loc să o pască! De ce să fumezi tu iarba aia crescută prin toate şanţurile,călcată în picioare de toţi câinii?De ce să mănînci tu ce trebuia să mănînce animalele? De ce să te chinui tu cu un fum care iţi distruge gâtul,ca apoi să te simţi ameţit câteva ore(asta fiind plăcerea) în cele din urmă rămânând doar cu o mare durere de cap?!?

Şi ar mai fi alea care se ''trag pe nas''.Aici e prostia întruchipată.Cum tu,fiinţă evoluată ce eşti să tragi praf pe nas ,ştiind că alea iţi ''mănâncă ''sistemul respirator!?!
 
 
na...şi o poză.E cool,nu?
 

3 comentarii:

The Fat One spunea...

Sunt in oarecare masura de acord cu canabisul, pentru ca e dovedit clinic [,] ca face mai putin rau ca si alcoolu' si tutunu'. Dar asta nicidecum nu inseamna ca-s promotor al legalizarii drogurilor. Cat despre prafuri, pastile si injectabile...is cele mai mari porcarii pe care le poate consuma cineva doar ca sa aiba un high de cateva ore.

Iulia I. spunea...

Sincer nu am fost si nu sunt curioasa sa incerc nici droguri ce se fumeaza, nici droguri "tarse pe nas" si nici injectate si nici pastile luate cu vodca etc etc etc ...
Si da: e o prostie sa te droghezi; e o sinucidere mai lenta si mai dureroasa.
Cei care consuma droguri sunt slabi si lasi si tot ce e mai rau la un om.
Nu trebuie compatimiti fiindca sunt sigura ca stiu riscul la care se supun.In secolul asta tv-ul/ radioul/revistele/brosurile/blogurile/netul sunt invadate de informatii legate de droguri, deci nu au nici o scuza.

elly spunea...

st intru totul de acord cu u;;)