joi, 23 iulie 2009

Ahhh

Cei mai mincinosi oameni din romania,poate chiar din lume sunt cantaciosii(dupa politicieni clar).Adicaaa vin in fata ta si incep sa se smiorcae .Fiecare isi are propiul discurs pe care il plaseaza asa..usurel cand lumea incepe sa se plictiseasca de rahatul de muzica pe care il canta ei.

''Vaaai,sunteti minunati!!''
Hai nu,zau!?! cand vezi in fata ta o multime in care maxim 2 nu au pus picatura de alcool in gura.vrei sa spui ca e o minune ca ei inca se mai tin pe picioare,nu?

''va iubesc''

hrrr...papushe,dar ce inima mare ai! Sa fiu rea si sa zic ca esti cam ''larga''?Acu' zau,daca faci un tur al tarii ai ocazia sa fii cea mai iubitoare fiinta d'aci:)) Ce naiba,sa fim serios! Te doare in c'*r de noi,astia care stam si ne uitam cu ochii cascati la tine..

''A fost o placere sa fiu cu voi''
Da...pai sigur:-J e o placere sa vii la mama naibii..Adica..cred si eu ca e o placere cand iti umpli buzunaru' ca dai putin din gura si ca ne faci pe noi sa fim in extaz..

Asta e meseria lor,cica trebuie sa se faca placuti dar sa cante nene laiv,sa ne uimeasca cu vocea lor de Tarja.Chiar nu aveam nevoie de minciunile lor de tot rahatu'..


.EA CANTA,,NU VORBESTE!!

7 comentarii:

Iulia I. spunea...

Mi-a placut =))
Si ai dreptate <3.
Sunt mincinosi doar ca sa fie palcuti ,... adica doar sa-si vanda munca :-? daca e corect spus "munca"

julie spunea...

mai,e munca.asta stiu ei sa faca dar pot doar sa cante,ca eu cel putin as fi multumita;;)

Adi spunea...

Uite o fata care nu e de-acord cu obiceiurile idioate. Hm. Go girl :P you're cool... si amuzanta :P dar rad cu tine. Ai un stil foarte interesant de a-ti impune ideile... foarte... dur :P

julie spunea...

:))merci=))

elly spunea...

dap:>

Anonim spunea...

Eh, noroc cu pirateria, ca asa unii "artisti" mai primesc o palma peste fata.

P.S. Mi-a placut articolul.

julie spunea...

dap dar pirateria nu e sanatoasa deloc:(

ps:tenx ă lot